Jučerašnji kladioničarski sretnici: Čovjek s brutalnom zaradom i žena koja je vjerovala mjesečaru

Foto: Facebook

NAKON jučerašnjeg polufinala SP-a Nijemci su slavili, a Brazilci tugovali, ali sasvim je sigurno da su svi skupa bili u popriličnom šoku.

Razlog tomu, naravno, bio je rezultat od 7-1 koji nitko nije mogao predvidjeti. Ili?

Čini se da je takvih pojedinaca ipak bilo na svijetu, doduše samo osam, barem prema nepotvrđenim informacijama koje prenosi 101greatgoals. Jedan čovjek od tih osam o kojima oni pišu uložio je 20 dolara, i to kladeći se na spomenuti rezultat uz gol Samija Khedire, što mu je donijelo čak 46.380 dolara. Screenshot njegove oklade proširio se društvenim mrežama, a na njemu se može vidjeti i je koeficijent bio nevjerojatnih 2319.

Također, medijima se proširila priča o Brazilki koja je vjerojatno bila jedna od rijetkih dobro raspoloženih nakon utakmice. Njezino je ime Anna Guerra ima 44 godine i likovna je umjetnica, piše britanski Metro, i kazala je da se kladila nakon što je takav rezultat usnio njezin suprug! On je mjesečario kad joj je kazao da se treba kladiti na 7:1 za Njemačku, a nakon što je to ispričala svojim kolegama, s kojima se i kladila (naslovna fotografija), oni su joj se, naravno, smijali.

Ipak, na kraju je ona bila ta koja se mogla veseliti. Nažalost, Guerra budući da se nije kladila u kladionici, na kraju je zaradila "samo" 500-injak kuna. 


Osim toga, potvrđeno je da su četvorica kladioničara u Velikoj Britaniji pogodila rezultat prvog polufinala SP-a.

Kladionica Paddy Power isplatila je jednom stanovniku iz istočne Engleske 2500 funti jer je pogodio točan rezultat. Koeficijent je bio 500-1, a uložio je pet funti.

Jedan student iz sjeverne Engleske uspio je pogoditi točan rezultat poluvremena, 5-0 za Njemačku, i zaradio je 240 funti, objavila je najveća kladionica u Britaniji William Hill. On je uložio samo 80 penija, a koeficijent je bio 300-1.

Nije poznato tko su druga dvojica dobitnika od pretpostavljenih osam, kao ni ima li ih možda još, ali možemo očekivati da će ih se uskoro ipak još javiti.

Pročitajte više