Majka na udaru kritika: Svoju trogodišnju kćer vodila na tretmane tamnjenja

DA KOJIM SLUČAJEM vidite trogodišnjakinju usana namazanih ružem i lica našminkanog rumenilom s razlogom biste mogli pretpostaviti kako se radi o djevojčici koja je slučajno pronašla majčinu torbu sa šminkom.

No, u slučaju Savanne Jackson, to nije bilo tako. Kako piše Daily Mail, ova je djevojčica prošla rigorozni tretman koji je uključivao čak i tretmane tamnjenja, a sve kako bi pobijedila u natjecanju ljepote.

Krivac za to njena je brižna majka Lauren koja je potrošila više od četiri i pol tisuće dolara kako bi svoju kći pretvorila u zastrašujuće umjetničko djelo.

Savanna je prvi put na ovakvom natjecanju sudjelovala kad joj je bilo tek deset mjeseci. Kad je napunila dvije godine, njena je majka odlučila kako je to pravo vrijeme da započne tretmanima tamnjenja kako bi, kad dođe vrijeme natjecanja, stekla prednost nad ostalim djevojčicama. "Ova su natjecanja za mene nešto što će mojoj kćeri pružiti zabavu, ali i podići joj  samopouzdanje. Kad je vidim na podiju tako preplanulu i prekrasnu, neopisivo sam ponosna", izjavila je Lauren.

Činjenica da njena trogodišnja kći jednom mjesečno odlazi na tretmane tamnjenja, podigla je medijsku prašinu i uzrujala mnoge roditelje, no Lauren na sva negodovanja samo odmahuje rukom.

"Ono što radim nije nezdravo za Savannu. Ne špricaju joj lice, jer ne želim da slučajno proguta neke štetne kemikalije", izjavila je ova brižna majka.

Pročitajte više