Mariah Carey poludjela zbog bivšeg projekta: To je sve lažno, najgore iskustvo u mojem životu!

Foto: Instagram

MARIAH CAREY očito nimalo ne mari hoće li si zauvijek zatvoriti neka vrata.

Ovog četvrtka pjevačica je ispričala što stvarno misli o pjevačkom showu "American Idol" u kojem je jednu sezonu bila sutkinja. U razgovoru za jednu radio postaju u Australiji nije se nimalo suzdržavala i jasno je dala do znanja da nije imala nikakvu namjeru u showu ostati dulje od jedne sezone.

"Dovraga ne! Apsolutno ne! Bilo je to najgore iskustvo u mom životu", kazala je voditeljima prije nego što je natuknula i to da je okršaj između nje i druge članice žirija, Nicki Minaj, izrežirala produkcija. "Neću ulaziti u detalje oko toga što je to bilo. Pa ću samo reći da ne mislim da je njima bilo u interesu da naše iskustvo u showu bude pozitivno. Huškati dvije žene jednu protiv druge nije nimalo cool", kazala je i dodala: "Pažnja je trebala biti na natjecateljima, a ne na nekoj nepostojećoj svađi koja je sve skupa pretvorila u još veću besmislenost".

Osim toga, show je nazvala "dosadnim i lažnim": "Morate izmišljati stvari koje da kažete o ljudima. Ako je nastup dobar, želiš samo reći: 'Bilo je dobro' i to je to".

Ovo nije prvi put da Mariah pljuje po "American Idolu". Kad je tek izašla iz showa 2013. kazala je da je sve skupa bilo kao da "ide na posao svaki dan u pakao sa Sotonom".

 

Pročitajte više