Na tulum kod Stinga: Slavni pjevač otvorio vrata svoje vile u Toskani

Foto: Immobiliare, Guliver / Getty Images

AKO ŽELITE nezaboravnu proslavu u maniri prave rock zvijezde, ovo je savršena lokacija za vas.

Bivši pjevač grupe Police i uspješan solo izvođač Sting otvorio je za javnost svoje privatno imanje u Toskani.

No, takvo zadovoljstvo će vas i koštati: Šest kućica u koje stane 50 gostiju ćete platiti sedam tisuća eura tjedno.

Do 200 uzvanika može uživati u raskošnom talijanskom imanju koje ima svoj bazen, veliku kamenu šahovsku ploču u vrtu, košnice, šumu, jezero i vrtnu kuhinju.

"Il Palagio" naziv je vile iz 16-og stoljeća, a nalazi se u slavnoj pokrajini Chianti, po kojoj je nazvano i istoimeno vino.

Sting je vilu kupio 1999. godine i potpuno je obnovio, a kasnije je zakupio i dodatno zemljište od prijašnjeg vlasnika, vojvode Simonea Vincenze Vellutti di San Clemente.

Odluku o otvaranju vile za javnost vjerojatno je ubrzao i novi zakon koji vlasnicima nekretnina u Italiji nameće nove poreze.

Glasnogovornik tvrtke Immobiliare koja iznajmljuje vilu, Andrea Polo, za Daily Telegraph je izjavio je: "Ovo je prekrasan posjed, i svi će htjeti doći. A i Sting je dosta prizemljen pa se možda i sam pojavi na vašoj proslavi."

A Sting je ozbiljan u svojoj ulozi malog poduzetnika: Na njegovoj web stranici možete kupiti vino "Kad plešemo", med "Tisuću cvjetova" (sve iz Il Palagia) i posebnu vrstu salame, napravljenu od autohtone vrste svinja. 

Pročitajte više