Ona je upravo proglašena Candymanovom "boginjom": "Bila je to nevjerojatna večer"

Foto: Instagram

20-GODIŠNJA Parnia Porsche okrunjena je titulom "Candy Shop Mansion Goddess", u prijevodu, ona je nova "boginja" tajkuna koji se krije iza "umjetničkog imena" Candyman.

Candyman, odnosno Travers Beynon, poznat je po svojoj rezidenciji u stilu Hugha Hefnera, prepunoj bikini modela, a osim što voli da se oko njega prošetavaju ljepotice, voli se i pohvaliti time kako svoju ženu vodi okolo na uzici.

Parnia Porsche, koja inače je model, a bavi se i glazbom (na reperskoj sceni poznata je kao P Royalty), prva je nositelja titule Candymanove boginje, a nakon što su krunidbu proslavili u ekstravagantnom talijanskom restoranu, Candyman joj je poklonio gotovo 4000 dolara vrijednu pozlaćenu torbicu s potpisom Valentina Garavanija, no, to je samo (mali) dio priče kada su u pitanju pokloni i lova koji će 20-godišnjoj brineti sada biti na raspolaganju.

"Bila je to nevjerojatna večer, okrunjena sam kao prva Candymanova boginja", napisala je Parnia na Instagramu, gdje ima 32.800 sljedbenika, uz fotke kojima je rečeno potvrdila. A onda je još dodala: "Ima još 11 titula koje možete osvojiti, cure! Ali nije sve u izgledu, važan je i stav, način na koji se predstavljate, a i treba puno, puno raditi".

Candyman je u zadnje vrijeme često u središtu kojekakvih afera. On sam nedavno je optužio poznatog brazilskog pokeraša Dana Bilzeriana da mu je pokušao ukrasti "jednu od cura", a u senzacionalističkom javnom prepucavanju koje je izbilo uskoro se više nije znalo ni 'ko pije ni 'ko plaća. A onda je Candymana njegova cura, Kirsty Engelmann, koja je poznata i po fotografiji na kojoj, kao i njegova žena, stoji na sve četiri dok ih on vodi na uzici, optužila da se jako promijenio otkad je dospio u središte pozornosti javnosti te je demonstrativno napustila Candymanovu rezidenciju na Gold Coastu u Queenslandu.

"Poštujte sebe dovoljno da odete od onoga što vam više ne koristi, što vas ne potiče na razvoj i što vas ne čini sretnim", napisala je Engelmann na Instagramu, te dodala: "Bila sam s njim i prije cijelog ovog publiciteta, ali sada sam tek shvatila kakav je manipulator i koliko je narcisoidan".

Candyman, odnosno Beynon, kada nije s bikini modelima, živi sa suprugom i četvero djece.

A Parnia je, očito, njegova favortkinja od početka "natjecanja", što je često isticao i pokazivao na društvenim mrežama. 

Pročitajte više