Otac koji je morao birati između sina i supruge ima i kći rođenu s Downovim sindromom koju nije vidio već godinama

Foto: GoFund

MEDIJIMA se nedavno proširila priča o Samuelu Forrestu i njegovom sinu Leu koji je rođen s Downovim sindromom: navodno je Forrest bio prisiljen birati između svog sina i supruge koja nije željela prihvatiti dijete.
 
Nakon nekoliko dana pojavila se i "druga strana priče", Forrestova supruga, djetetova majka, Ruzan Badalyan, izjavila je da nije istina da je suprugu postavila ultimatum već da su se složili da se suprug vrati na rodni Novi Zeland s djetetom, jer će mališan tamo imati puno bolje uvjete za život nego u Armeniji gdje osobe s Downovim sindromom navodno nisu prihvaćene u društvu.
 
Sada je priča dobila nastavak. Kako piše Daily Mail Australia, Forrest ima još četvero djece iz prijašnjeg braka, a jedno od njih je i djevojčica također rođena s Downovim sindromom, koju otac nije vidio već godinama, točnije, od 2011.
 
Djeca žive s majkom na Novom Zelandu, a Forrestu je bivša supruga zabranila da viđa djecu "nakon iznimno kaotično razvoda". U zabrani je prste imala i tamošnja evangelistička Crkva koju Forrest krivi zbog situacije u koju je doveden.
 
"Članovi njegove šire obitelji također su u religijskoj zajednici Exclusive Brethren i vjera im zabranjuje da imaju kontakt s njim. To je bio i jedan od razloga zašto je otišao u Armeniju. Nije mogao viđati svoju djecu i ovdje nije imao nikakvu budućnost", rekao je neimenovani izvor, prenosi Daily Mail Australia.
 
 
 
 

Pročitajte više