Pohotni (i izdržljivi) političar: Bio u jednoj noći sedam puta s jednom ženom pa za to dobio poklon od kolega

Foto: Guliver Image/Getty Images

JEDAN od osnivača i trenutni predsjednik britanske stranke desne struje UKIP, Nigel Farage, ponovo je zbog svoje "ljubavi" prema ženama postao metom tabloida.

Mirror piše da je ovaj vođa euroskeptika nedavno od svojih kolega na poklon dobio bocu 7 Upa kao znak odobravanja što je s 25-godišnjom Latvijkom u jednoj noći općio čak sedam puta, piše britanski Mirror. O ovom događaju za tabloid se raspričao bivši zamjenik vođe stranke, Mike Nattrass, kako bi otkrio kakvo se ponašanje slavi i odobrava unutar stranke.

On tvrdi da je ovaj 49-godišnji zastupnik u Europskom parlamentu na to odreagirao prihvaćanjem dara koji je postavio na stol u svojem uredu u Bruxellesu te svojim podređenima samo poručio da se sad vrate na posao.

Nattrass tvrdi da su cjelonoćna opijanja, često u društvu lijepih žena, sasvim uobičajena za Faragea i njegove kolege. Nattrassove optužbe dolaze samo nekoliko dana nakon što se Farage našao u centru pažnje britanskih medija upravo zbog svog privatnog života. Kolega ga je optužio da iz svojih džepova plaćaju njegovu bivšu ljubavnicu Annabelle Fuller, budući da je ona savjetnica u stranci (Nattrass tvrdi da su zajedno 10 godina), a uz Farageovo ime vezali su se i tračevi da često voli zaviriti u čašicu te da redovito posjećuje striptiz klubove u Londonu i Strasbourgu.

Farage je u braku sa svojom drugom ženom i ima četvero djece, a porekao je priču o navodnom sedmerostrukom seksu s Latvijkom Ligom, koju je "pokupio" u pubu u Kentu 2006. godine.

Ipak Nattrass tvrdi: "U novinama se pojavila priča o tome da je Nigel spavao sa ženom u jednoj noći čak sedam puta prije nego što je zahrkao kao konj. Vratio se u Parlament i dali smo mu bocu 7 Upa. To ga je nasmijalo".

Pročitajte više