Saša Broz otkrila: Tito je volio operu, a operne pjevačice su voljele njega

Foto: Facebook

REDATELJICA Saša Broz, Titova unuka, u intervjuu za portal Dalmacija News osvrnula se na svoj odnos s djedom i odrastanje u sjeni kontroverznog prezimena.

Na pitanje je li joj činjenica da je Titova unuka otegotna okolnost u današnjim vremenima, redateljica je odgovorila kako smo svi nečiji unuci i unuke. "Želim da se mene doživljava prvenstveno kroz moj rad, a ne kroz moje porijeklo.S druge strane, bila bih licemjerna kad bih rekla da nisam dobila puno više medijskog prostora radi svog prezimena. Pokušavam, zapravo, pametno balansirati s time", kaže Saša.

Rekla je da intenzivno razmišlja o snimanju filma o svojem djedu i njihovom odnosu. Iako je još uvijek sve na razini želje, vjeruje kako će to jednom postati realnost.

Otkrila je ponešto i o njegovim kulturnim preferencijama: "Tito je volio operu, a operne pjevačice su voljele njega", rekla je.

"Imala sam sreću upoznati djeda kakvoga ga nisu imali priliku mnogi vidjeti, i kao takva imam pravo reći da je bio  beskrajno drag, duhovit, šarmantan i tolerantan djed kakvog samo možeš poželjeti", zaključila je redateljica.

Pročitajte više