Seksi Srpkinja koja je osvojila svijet želi biti premijerka i divi se Margaret Thatcher

Foto: Instagram

PRIJE nekoliko tjedana svjetski mediji raspisali su se o 23-godišnjoj Maji Pavlović, mladoj političarki i studentici medicine.

Mediji su je primijetili kada je osvojila prvo mjesto na bikini natjecanju "Women's Bikini Fitness Contest" u Španjolskoj. Zaintrigiralo ih je i to što se radi o budućoj doktorici, a Maja je i aktivan je član Socijalističke partije Srbije.

U intervjuu za srpski Telegraf ispričala ponešto o sebi i svojim ambicijama. Otkrila je koji su njezini krajnji ciljevi i tko joj je uzor: "Voljela bih, kada se već bavim politikom, da jednog dana budem i prva žena premijer u Srbiji. Ideološki nismo istomišljenice, ali Margaret Thatcher je žena kojoj se zaista divim".

Srbiju bi boljela vidjeti kao modernu demokratsku i bogatu zemlju koju poštuju u svijetu i zbog toga se uključila u politiku: "Meni se politika jednostavno dogodila. Nisam planirala baviti se time, ali potreba da u nečemu sudjelujem i želja da nešto promijenim utjecala je da se aktivnije politički angažiram. SPS ima program koji najviše odgovara nekim mojim stavovima kada je politika u pitanju".

Na pitanje kako uspijeva biti uspješna u svemu čega se dotakne, Maja je rekla kako je tajna u tome što voli sve što radi. "Nećete mi vjerovati, ali to radim po cijeli dan, svaki dan i u tome je jedina tajna. Znači ljubav, predanost i rad", zaključila je.

Pročitajte više