Slavna glumica priznala da koristi drogu: Nisam gradski triper, volim to raditi u šumi

Foto: JLP

SUSAN SARANDON uvijek je iskrena u intervjuima pa je i ovaj put s javnosti podijelila sočne detalje iz svog života.

Novinar Daily Beasta pitao je glumicu kako se provela na umjetničkom festivalu "Burning Man" i je li tamo uzimala neke psihodelike.

"Da, ideja gljiva nije mi nova. Ne volim baš kemiju, stvarno. Timothy Leary (slavni psiholog i pristalice psihodelika, op.a.) bio je moj prijatelj i taj acid je bio dobar i čist, ali ne tražim kemikalije. Koristila sam Ayahusacu, gljive i takve stvari. Ali volim takve droge uzimati u prirodi, nisam gradski triper. Moj stav prema marihuani i sličnim stvarima je 'nemoj biti napušen ako se moraš pretvarati da nisi' i zato nikada ne bih uzimala drogu ako se brinem za svoju djecu. Volim ih uzimati u Grand Canyonu ili u šumi. Želiš biti spreman i bez odgovornosti. To te podsjeti na tvoje mjesto u svemiru. Mislim da tako možeš imati neka vrlo duboka iskustva", odgovorila je glumica.

Podupire i legalizaciju marihuane i tvrdi da je ona bolja od alkohola: "Ljudi se ne razljute na travi, ne istuku svoje žene i ne voze ludo. Samo postanu gladni, ne izlaze iz kuće ili se puno smiju. Mislim da bi ovo bio nježniji svijet. Marihuana mora biti kontrolirana supstanca na način da se ne daje djeci i da ne voziš kad ju koristiš. Alkohol je uzrokovao puno više smrti. Nikada nitko nije umro od marihuane", zaključila je Susan.

Pročitajte više