Veliki plakat na Times Squareu: Zrinka Cvitešić krenula u osvajanje Amerike

Foto: Facebook

HRVATSKI glumac Mislav Čavajda na svom je Facebook profilu objavio fotografiju plakata koji je osvanuo na njujorškom Times Squareu.

Riječ je o plakatu za mjuzikl "Once" u kojem glumi i Zrinka Cvitešić koja polagano ostvaruje zavidan međunarodni uspjeh.

"Doći u New York i posjetiti ovo zasljepljujuće mjesto, uvijek je bilo na neki način zastrašujuće jer je u svoj svojoj veličini i blještavilu bilo podsjetnik na to koliko je dalek svijet iz kojeg dolazim. Ovoga puta međutim, stojim usred ove džungle pogledom usmjerenim visoko i ponosito (što zbog pozicije billboarda, što zbog osjećaja) i promatram jedan sasvim novi detalj kao dodatak tom, za nas do sada, nedostižnom simbolu. Uz sve izglede, jedna talentirana djevojčica, rođena u Karlovcu, uspjela je tim svojim talentom i upornošću razbiti prokletstvo i dokazati kako mjestom rođenja nije predodređena za neuspjeh već kako je taj san itekako moguć. Sada na tom simboličnom mjestu, stoji za mene novi simbol uspjeha. Zrinka, I’m standing here as a proud Croatian actor", Čavajda.

Pročitajte više