Vratio se s odmora i u stanu zatekao orgije s debelim ženama i plišanim životinjama

Foto: Twitter/Tumblr

KADA je Ari Teman za vikend iznajmio svoj stan u New Yorku, očekivao je da će muškarac, kojem je stan iznajmio, i njegova obitelj pristojno uživati u smještaju.

No, nije bilo tako. Teman je neznajući pristao na to da njegov stan postane poprište raskalašenih orgija na kojima je, između ostalog, zatekao nekoliko debelih žena i plišane igračke.

Iznajmljivanje stanova putem Airbnba uobičajena je praksa, a David Carter kojem je stan iznajmljen ocijenjen je najvišim ocjenama pa nije bilo razloga za sumnju. Tim više jer je Carter najavio da će u stanu biti njegova rodbina koja u New York dolazi zbog vjenčanja.

Ipak, ispostavilo se da se njegova "rodbina" odazvala na oglas koji je Carter objavio na Twitteru u kojem je sve zainteresirane (a posebno "velike lijepe žene") pozvao na orgijanje u Temanovu stanu.

Teman je sasvim slučajno otkrio prave Carterove namjere kada se nakratko vratio kako bi pokupio svoju prtljagu.

"Najgori dio interneta bio je u mom stanu", rekao je Teman kojem su zamjerili i susjedi koji su se požalili zbog buke i kojem prijeti iseljenje.

"Morao sam pozvati policiju da istjeraju ljude iz mog stana. Stanodavci me žele iseliti, a ni ja se više u stanu ne osjećam dobro jer stotine ljudi znaju moju adresu i vjerojatno misle da se ovdje održavaju 'seks festivali'", napisao je Teman na Tumblru.

Carter je, s druge strane, uvjeren da nije učinio ništa loše, a Airbnb ugasio je Carterov profil i platio određeni iznos Temanu kako bi pokrio nastalu štetu.

Pročitajte više