Za Valentinovo dobila cvijeće od supruga koji je preminuo prije osam mjeseci

Screenshot: YouTube

SHELLY GOLAY iz Wyominga prije nekoliko dana dobila je cvijeće od svojeg supruga Jima, i tu ništa ne bi bilo čudno da Jim nije preminuo u lipnju prošle godine od tumora na mozgu, u 53. godini života.

Shelly je na prvu mislila kako su joj cvijeće poslala njihova djeca, no uskoro je saznala istinu od cvjećarke.

Nakon što su joj djeca kazala da ne stoje iza romantične geste, Shelly je kazala sinu da telefonski kontaktira cvjećarku i upita za pošiljku, s obzirom na to da se ona bojala kako će je preplaviti emocije.

"Cijeli život ću za Valentinovo dobivati cvijeće od supruga. Jim se oko svega dogovorio s cvjećarkom u veljači prošle godine. Ovo je nevjerojatan dokaz njegove beskonačne ljubavi", kazala je Shelly, prenosi ABC.

"Sretno Valentinovo dušo. Ostani jaka. Tvoj  zauvijek, s ljubavlju , Jim", pisalo je u dirljivoj poruci koja je barem malo utješila njegovu suprugu.

"Jim je bio jako dobra osoba. Svi koji su ga upoznali, voljeli su ga. Uvijek je bio moja stijena, no i  stijena cijele obitelji, i svima nam je uvijek ulijevao nadu i inspirirao nas. Tumor na mozgu dijagnosticiran mu je na Uskrs 2012., a u veljači prošle godine, liječnici su mu dali još samo četiri mjeseca života", otkrila je Shelly i dodala: "Pacijenti s takvom dijagnozom inače žive 12 mjeseci, no Jim je preživio 26. To je blagoslov na kojem ću uvijek biti zahvalna".

Pročitajte više