Zaustavili zrakoplov kako bi se putnik stigao oprostiti s majkom na samrti

Screenshot: NY Daily News

KERRY DRAKE bio je očajan kada je shvatio da zbog kašnjenja aviona, s kojeg je morao presjesti na sljedeći, neće stići u Lubbock u Teksasu kako bi se oprostio s majkom na umoru.

Radnici United Airlinesa pokazali su iznimnu humanost kada su odgodili let samo zbog njega, prenio je NY Daily News.

Let između San Francisca i Houstona kasnio

Kada ga je brat 24. siječnja nazvao rekavši mu da njihova majka, koja je bolovala od reumatoidnog artritisa, proživljava zadnje sate svog života, Kerry Drake iz San Francisca krenuo je prema Lubbocku u Texasu kako bi se s njom oprostio. Prvi let između San Francisca i Houstona je kasnio pa je čovjek izgubio svaku nadu da će stići na vrijeme biti uz umiruću majku.

Radnici aerodroma zadržali let samo zbog njega


Nakon što su čule Kerryjevu tužnu priču, stjuardese na letu iz San Francisca, odlučile su napraviti sve da on na vrijeme stigne u Lubbock, stoga su kontaktirale pilote koji su upravljali zrakoplovom između Houstona i Lubbocka, objasnile njegovu situaciju, te ih zamolile da pričekaju s letom, što su oni i učinili. Drake je ostao šokiran humanošću zrakoplovne tvrtke, čiji ga je agent dočekao riječima "Pozdrav gospodine Drake, očekivali smo Vas". Dirnuti putnik izjavio je kako su napravili čudo jer je stigao posljednji put u životu vidjeti majku, koja je preminula sljedeće jutro u dobi od 76 godina. "U ovom slučaju bitne su bile i minute i za mene su one značile jako puno", rekao je Kerry.

Kako bi pokazao koliko mu je njihova gesta značila, poslao je pismo zahvale svima koji su pomogli da stigne na vrijeme oprostiti se s majkom.

Pročitajte više