Albina odgovorila hejterima koji su je napali zbog outfita za Eurosong

Foto: Instagram

HRVATSKA predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Albina Grčić odgovorila je u komentarima na Instagramu, ispod fotografije na kojoj pozira u Rotterdamu, hejterima koji su je prozvali zbog stajlinga.

"Albina draga si mi, ali molim te reci Stefanu da od tebe ne pravi seljanku. Kakvi su ovo stajlinzi...", poručila joj je komentatorica, a ona joj nije ostala dužna.

"Nitko od mene ništa ne pravi. Ja stojim iza svakog stajlinga, a u Stefana imam povjerenje jer on definitivno zna što radi i u tome je najbolji. Žao mi je ako nije tvoja šalica čaja", odgovorila je.

Stefan Orlić i Juraj Zigman modni su dizajneri zaduženi za Albinin look na Eurosongu. Podsjetimo, prije dva dana Albina je imala svoju prvu probu za eurovizijski nastup koji je čeka u polufinalu 18. svibnja, a njen modni odabir izazvao je podijeljene reakcije. Na sebi je imala korzet prepun šljokica i hulahopke u bijelo-rozim bojama, a mnogi su joj zamjerili seksepil.

Drugi komentator prigovorio joj je zbog toga što pjesma Tick-Tock ima strane autore.

"Eurosong ne služi samopromociji već predstavljanju zemlje iz koje dolaziš. Ako pjesma nije kompletno autorski naša tada automatski ni ne predstavljaš Hrvatsku", napisao je, a Albina je i za to imala spreman odgovor.

"Ako ne podržavate mene kao predstavnicu Hrvatske na Eurosongu nemate što provoditi vrijeme na mom profilu. Možda da ga iskoristite i bolje se informirate o pjesmi i cijelom timu. Možda Eurosong nije za vas kad se očito odupirete trendovima današnjice", zaključila je.

Pročitajte više