Amanda Knox nastavlja sa životom: Uživala u šetnji s novim dečkom



AMANDA KNOX, američka studentica koja je provela četiri godine u zatvoru pod optužbom da je ubila svoju cimericu, nastavila je s normalnim životom. Optužbe da je ubila britansku studenticu Meredith Kercher oslobođena je početkom studenog te se vratila kući u Seattle. Američki mediji su je ulovili u bezbrižnoj šetnji gradom s novom ljubavi, starim prijateljem Jamesom Terranom.

O vezi 24-godišnje Knox i studenta klasične gitare Terrana je progovorio njegov brat William: "Da, Amanda i moj brat su zajedno. Poznaju se godinama, svi smo prijatelji još od prije njezina odlaska u Italiju". Amanda je također spomenula da planira završiti fakultet. Naime, Knox je studirala jezike prije fatalnog puta u Italiju i optužbi za ubojstvo cimerice za koje je prvotno osuđena na 26 godina zatvora.

Njezin bivši dečko i suoptuženik Raffaele Sollecito, koji je također oslobođen, prihvatio je njenu novu vezu: "Među nama je gotovo. Osjećam privrženost prema njoj, ali ništa drugo. Naša ljubav je bila poput sjemena koje nije moglo izrasti jer je brutalno pregaženo".

Pročitajte više