Amber Heard podnijela žalbu na presudu zbog koje mora platiti 10 milijuna dolara

Foto: EPA

AMBER HEARD podnijela je žalbu na presudu kojom joj se nalaže da bivšem suprugu Johnnyju Deppu plati 10 milijuna dolara odštete u tužbi za klevetu.

Glumičini odvjetnici podnijeli su "obavijest o namjeri žalbe" u četvrtak na sudu okruga Fairfax u Virginiji, prenosi New York Post. Heard planira uložiti žalbu na presudu, odluku o podnescima nakon suđenja i "sve dodatne naloge i odluke prvostupanjskog suda", navodi se u podnesku. Njezini odvjetnici imaju rok do 4. rujna za podnošenje žalbenog zahtjeva u kojem će izložiti svoje argumente.

Njezina žalba dolazi nakon što je sudac odbio njezin zahtjev za novim suđenjem iz više razloga, uključujući onaj da jedan od članova porotnika nije bio onaj za kojeg su mislili da će biti. U priopćenju od četvrtka njezin tim rekao je kako vjeruje da je "sud napravio pogreške koje su spriječile poštenu i pravednu presudu u skladu s Prvim amandmanom".

"Stoga se žalimo na presudu. Iako shvaćamo da će današnja žalba zapaliti lomače na Twitteru, moramo poduzeti korake kako bismo osigurali poštenje i pravdu", rekli su glumičini predstavnici u izjavi. Deppova strana je u međuvremenu izrazila snažno povjerenje u presudu.

"Porota je saslušala opsežne dokaze predstavljene tijekom šestotjednog suđenja i došla do jasne i jednoglasne presude da je optužena klevetala gospodina Deppa u više slučajeva. I dalje smo uvjereni u naš slučaj i da će ova presuda ostati na snazi", rekao je Deppov glasnogovornik u izjavi.

Podsjetimo, početkom prošlog mjeseca objavljeno je da je Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv Amber Heard, koja je tvrdila da ju je Depp fizički i seksualno napao u više navrata. Porota je presudila da Heard mora isplatiti odštetu od 15 milijuna dolara zbog teksta koji je objavljen u The Washington Postu, a njezina odvjetnica je potvrdila da si glumica ne može priuštiti plaćanje odštete.

Pročitajte više