Amber Heard progovorila o Deppovom divljačkom napadu: "Zamahnuo je kao palicom za bejzbol"

Foto: FameFly

AMBER Heard progovorila je o napadu Johnnyja Deppa na nju i otkrila detalje ponašanja svog supruga koji su doveli do incidenta.

"Živjela sam u strahu, terorizirao me psihički i fizički. Nakon 15 mjeseci braka počelo me biti strah vratiti se kući. On je nervozan čovjek koji ima probleme s alkoholom i drogom i izljeve bijesa. Samo u prošlih šest mjeseci zlostavljao me tri puta. U prosincu prošle godine čak sam se i bojala za svoj život. Dan nakon što mu je umrla majka, došao je do mene. Bio je pod utjecajem droge i alkohola. Zamahnuo je rukom kao palicom za bejzbol i gađao me telefonom iz sve snage. Povukao me za kosu kada sam pokušala ustati s kauča. Vrištao je na mene, udarao me i uhvatio za lice. Poslala sam poruku prijatelju koji je došao i pozvao policiju. Johnny je do tada razbijao po kući bocom šampanjca. Kada je stigla policija, već je otišao", opisala je Amber detalje napada, prenosi TMZ.

To nije bio jedini slučaj glumčevog nasilja prema supruzi. Opisala je i što se dogodilo za njen rođendan, 21. travnja. "Došao je pijan i drogiran. Kada su otišli gosti, počeli smo se svađati. Tada je razbio bocu o zid i razbio je vinske čaše. Došao je do mene, zgrabio me za kosu i pribio me o pod. Urlao je na mene i izazivao me da ustanem ako smijem. Onda je izletio iz stana rušeći sve pred sobom", opisala je glumica.

Amber Heard uspjela je na sudu dobiti privremenu zabranu prillaska za Johnnyja Deppa. Fotografije njenog ozlijeđenog lica jučer su obišle sve medije, a Depp zasad poriče da ih je on prouzrokovao.
 

Pročitajte više