Američka glumica: Ne dam djeci da koriste društvene mreže. To je kao da se tetoviraju

Foto: Instagram

AMERIČKA glumica Sarah Michelle Gellar, najpoznatija po ulozi Buffy, ubojice vampira, dala je intervju za So Mini Ways, serijal Yahooa o roditeljstvu. Govorila je o brojnim izazovima s kojima se susreće kao majka, a posebno je komentirala društvene mreže i utjecaj koji one danas imaju na djecu.

Gellar i njen suprug Freddie Prinze Jr. imaju 13-godišnju kćer Charlotte i 10-godišnjeg sina Rockyja. Kako tvrdi Gellar, ne dozvoljavaju im ni da gledaju društvene mreže, a kamoli da na njima imaju profile i provode vrijeme kao brojna druga djeca.   

"Često nam kažu da smo najstroži roditelji na svijetu"

"Naša pravila su vjerojatno stroža nego pravila mnogih drugih. Naša djeca nemaju društvene mreže. Smiju ih ponekad malo gledati na našim mobitelima. Često nam kažu da smo najstroži roditelji na svijetu, a mi im onda odgovorimo da nam se svejedno uvijek vraćaju", rekla je Gellar pa istaknula kako je korištenje društvenih mreža u tim godinama jednako kao da si dijete s pet godina tetovira lika iz Pseće patrole na lice:

"To je tako jer u tim godinama nema ništa bolje od Pseće patrole. A onda dođeš do ovih godina, 10 ili 13, i dalje imaš tetovažu, ali to više nisi ti. Djeci je to teško shvatiti. Djeca moraju znati koje su im granice, u takvim se okolnostima najbolje razvijaju. Nismo zločesti ni nepotrebno strogi, ali imamo jasna pravila."

Pročitajte više