Anđeo ili vrag: Izazovna Severina pokazala novi stajling

SEVERINA VUČKOVIĆ uskoro kreće na veliku glazbenu turneju. Kako bi u susjednim zemljama opravdala status seks simbola kojeg nosi već godinama, Seve je u skladu s tim snimila novi video koji je namijenjen isključivo za njezinu samopromociju na turneji koja započinje 17. listopada u beogradskoj Areni.

Odjevena u bijelu lepršavu haljinu, koja i poput njezinih prethodnica veoma liči na vjenčanicu, Seve je čak malo i poletjela, ali i pokazala seksipil koji je pomalo izblijedio otkako se zaljubila i odlučila udati za riječkog ugostitelja. Za njezin seksi izgleda ovaj je put zaslužan pripijeni, crni komplet optočen cirkonima te šljokičave štikle, popularne kao "porno" štikle.

"Ovo je luda kuća, telefoni zvone neprekidno i svi traže karte"


U svakom slučaju, ne sumnjamo da će novi stajling itekako privući naše susjede, iako, ako je suditi prema nezapamćenom zanimanju za njezin koncert i prodanim ulaznicama koje se kupuju brzinom munje, veća pažnja neće joj niti trebati.

"Ovo je luda kuća, telefoni zvone neprekidno! Svi traže karte, i koncert će sigurno biti rasprodan u narednih tjedan dana. Severinin nastup će trajati najmanje dva i pol sata i to će biti spektakl koji do sada nije viđen kod nas, naravno kada govorimo o domaćim izvođačima", izjavio je Raka Marić, jedan od organizatora koncerta u beogradskoj Areni.

Pročitajte više