Angelina i Brad u akciji: Čim blizanci napune šest mjeseci, opet posvajamo

U SVOM posljednjem intervjuu kojeg je dala za američku televiziju NBC, Angelina Jolie je, osim predstavljanja svog najnovijeg filma "Changeling", ispričala i nekoliko detalja o privatnim životima članova svoje obitelji. Glumica, koja u dobi od 33. godine ima šestero djece, priznala da ja ona i njezin nevjenčani suprug Brad Pitt uskoro namjeravaju opet posvojiti, a zemlje na koje ciljaju su Namibija, Bolivija ili Paragvaj. "Da, opet ćemo posvojiti, ali moramo pričekati da nam blizanci navrše barem šest mjeseci života. Takav je zakon, nije dopušteno niti pokretanje procesa za posvajanje dok imaš dijete mlađe od šest mjeseci", ispričala je Angelina.

Jolie nikada nije krila svoju potrebu da pomaže drugim ljudima, a zbog svoje se iskrenosti često nalazila na tapeti američkih tabloida koji drže da je glumica jednostavno pretjerala s neprestanim posvajanjem djece iz različitih zemalja, a neki su je okarakterizirali kao "kolekcionarku" napuštene djece. No, glumica se na zle jezike ne obazire, a jedina njezina okupacija njezina su djeca koju pokušava odgojiti u što liberalnijem duhu i naučiti što više stvari. "Svoju djecu učim da preispituju autoritete. Učim ih razliku između dobra i zla, te kako slijediti svoj instinkt. Govorim im, primjerice, da činjenica da je netko policajac ne znači nužno da je ta osoba dobra", priznala je Angelina neobične metode odgajanja svoje djece s kojom se neprestano "seljaka" po cijelom svijetu. Obitelj Jolie-Pitt trenutačno je razdvojena između Amerike, Francuske i Njemačke gdje Brad snima svoj novi film.

"Mi ne živimo službeno u Francuskoj. Sva moja djeca imaju američke putovnice i Amerikanci su. Mislim da je najbolja stvar u Americi ta što smo svi mi jedan ogromni lonac prepun mnogo, mnogo različitih ljudi, različitih rasa i nacija. Moja su djeca rođena u različitim dijelovima svijeta, u Aziji, Africi i Europi, pa od njih očekujem da nauče sve o tim mjestima i poštuju ostale dijelove svijeta, a ne samo onaj u kojem žive. Istina je, imaju oni svoje nacionalnosti na koje su vrlo ponosni, ali to nikako ne znači da oni nisu Amerikanci", ispričala je Angelina.

Z.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više