Angelina Jolie: Brad smatra da je trudnoća jako, jako seksi

ANGELINA JOLIE će se sljedećeg tjedna pojaviti na naslovnici francuskog izdanja časopisa Vanity Fair u kojem je iznijela svoje najintimnije osjećaje i stajališta o životu, ljubavi, braku i karijeri. Glumicu je za taj časopis fotografirala slavna Annie Leibovitz, poznata po fotografiranju raznih celebrityja sa A liste.

Angie kaže kako obožava biti trudna jer je to čini potpunom. "Obožavam trudnoću jer me to čini potpunom ženom i pa odjednom imam osjećaj kako svaki dio moga tijela postoji sa razlogom. Trudnoća te čini debelom, zaobljenom i nateknutom, ali to nema veze jer je mnogo važnije ono što stoji ispod svega toga - jedan posve novi život. Neke žene i njihovi partneri imaju drugačija iskustva tijekom toga perioda, a ja se smatram jako sretnom jer sam zatrudnjela s nekim tko trudnoću smatra vrlo, vrlo seksi, pa i mene to čini vrlo seksi", ispričala je Angelina, aludirajući na Brada Pitta.

Glumica se osvrnula i na svoju internacionalnu obitelj koja joj je uvijek na prvome mjestu u životu. "Kada sam odrastala, željela sam posvojiti jer je negdje vani bilo toliko djece koja nisu imali roditelje. To nije ništa humanitarno jer to ne smatram žrtvom i svi se smatramo jako sretnima jer imamo jedni druge. Svojoj djeci nastojim pružiti djetinjstvo kakvo sam ja oduvijek htjela imati. Shiloh, sa druge strane, fizički najviše sliči na Brada. Rodila sam ju u jednoj maloj bolnici u Africi i mislim da u vrijeme poroda osim nas troje, Brada, mene i bolničarke, nitko drugi nije bio tamo. Rodila sam putem carskoga reza koji mi je bio jako fascinantan. Nije bilo bolno ni užasno iskustvo, fasciniralo me kada sam vidjela što tijelo sve može pritrpjeti", ispričala je glumica, ali je objasnila razliku između "normalnih roditelja" i "umjetnika koji imaju djecu":

"Umjetnici odgajaju svoju djecu na posve različit način. Brad i ja s djecom komuniciramo po cijele dane, sve do one točke kada im počnemo ići na živce", našalila se glumica, i dodala: "Naša je kuća prepuna umjetnina, knjiga, često putujemo na kazališne predstave pa o njima razgovaramo. Fokusiramo se na umjetnost i glumu i pjevanje i glazbu, to je sve ono što mi volimo. To je način na koji jedni umjetnici odgajaju druge", ispričala je Angelina, a njen je glasnogovornik još jednom odlučno demantirao sve tvrdnje kako je glumica za vrijeme filmskog festivala u Cannesu dobila trudove zbog kojih je carskim rezom rodila blizance čak 12 tjedana prije najavljenog termina.

K.H.
Foto: Vanity Fair

Pročitajte više