ANKETA Ovako su finalisti ŽNV-a izgledali prije showa. Tko vam je favorit za pobjedu?

Foto: Press

ŠESTA sezona Života na vagi došla je do kraja. Večeras će se u finalnoj emisiji pokazati tko je od četvero finalista izgubio najviše kilograma i kome će pripasti novčana nagrada od 150 tisuća kuna.

Za pobjedu se bore tri muškarca, Roko Jurić, Josip Čapo i Boris Fućak, te jedna djevojka, Lara Peruško. Oni su od 20 kandidata izborili svoj ulazak u finale. Kao i svake godine, osim glavne nagrade, jedan kandidat ili kandidatkinja osvojit će utješnu nagradu od 50 tisuća kuna u kategoriji nefinalista. 

Treneri se vesele vidjeti napredak svojih kandidata

"Jako se veselim i jedva čekam vidjeti njihove transformacije, baš me zanima tko će me najviše iznenaditi. Službeni pobjednik je samo jedan. Svi oni koji su ostali fokusirani na cilj i održavaju nove, zdrave navike nakon showa - već su pobijedili.

Pobijedili su, prije svega, one stare, nezadovoljne i nesretne sebe te svoje stare navike i nezdravi način života koji ih je i doveo u show. Što se tiče subote - neka najbolji pobijedi", rekla je trenerica Maja uoči finala.

"Ne mogu vjerovati da smo došli do samog kraja. Čini mi se nestvarno, kao da smo još jučer stigli u Lividragu i upoznali se s kandidatima, a iza nas je više od četiri mjeseca mukotrpnog rada. Bili su svi jako vrijedni i vjerujem kako će nas njihovi rezultati sve ostaviti bez teksta", dodao je Edo.

Za koga od četvero finalista smatrate da bi trebao pobijediti u šestoj sezoni Života na vagi?

Pročitajte više