Anne Hathaway napokon komentirala loše kritike o svom nastupu na Oscarima

ANNE HATHAWAY je napokon prekinula šutnju i odlučila objasniti što misli o kritikama koje je dobila nakon što je bila domaćica na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Kritike nisu bile nimalo blage, glumicu su uglavnom svi "popljuvali" i navodili da je bila očajna. Ona se slaže da su komentari bili "teški" te da joj je bilo teško slušati ih.

"Bilo je to ogromno iskustvo, toliko veliko da me potpuno preplavilo. Bila sam tako sretna što sam dobila priliku da budem dio toga svega. Ali kritike su bile teške", kaže Anne. Ipak, dobila je i pozitivne reakcije. "Razmišljam o Oscarima kao o nekoliko različitih iskustava. Prvo, te kritike, koje su bile groze. Ali, bilo je i ljudi koji su mi prilazili i govorili da im je bilo fantastično i da su se zabavili zajedno s obitelji. Vrlo sam zahvalna tim ljudima", kaže Anne.

Oscare čuva u sjećanju i kao svoju privatnu uspomenu. "Ipak sam dobila priliku izaći na pozornicu Kodaka i vidjeti sve te ljude. Jednoga dana ću o tome moći pričati svojoj djeci", dodaje glumica. A kada bi joj se pružila prilika da iskustvo ponovi, Anne kaže: "Zašto ne? Ne znam. Možda. Ne". 

Pročitajte više