Atheist Rap na Vip INmusic festivalu

LISTI bendova koji će ove godine svirati na Vip INmusicu pridružio se i prvi bend iz regije - punk skupina Atheist Rap, koja je osnovana 1989. godine u Novom Sadu, a punu afirmaciju doživjela 1993. prvim albumom "Maori i Crni Gonzales".

Sarkastičan humor i kritički odnos prema vlasti je univerzalno potreban i primjenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već godinama puni klubove po Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Makedoniji i Srbiji.  

Atheist Rap uz Hladno pivo i KUD Idijote punk legende ovih prostora

Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma i novi live DVD koji posljednjih mjeseci koncertno promoviraju. Proteklih godina svirali su na svim većim i značajnijim festivalima u regiji, a pozornicu su dijelili s legendarnim bandovima kao što su Die Toten Hosen, NoMeansNo i PTTB.  Mnogi će se složiti kako su uz Hladno pivo i KUD Idijote najznačajniji punk-rock bend na ovim prostorima. Spektakularni novosadski punkeri svirat će na Nokia Stageu!

Između grupa koje će na jednoj od 4 pozornice (Vip, Nokia, Radio 101 i Night stage) na Otoku hrvatske mladeži uveseljavati, organizatori se nadaju, brojnu publiku, svirat će i Nick Cave & The Bad Seeds, Dreadzone, Serj Tankian, Seun Kuti & Egypt 80, Amadou & Miriam i XX Teens.

L.V.
Foto:
www.vipinmusicfestival.com

Pročitajte više