Australka koja živi u Hrvatskoj pokazala koju je psovku naučila: "Kad ste ljuti..."

Screenshot: TikTok

AUSTRALSKA tiktokerica i tenisačica Charlotte Nicholls, koja već sedam mjeseci boravi u Hrvatskoj, nedavno je upitala Hrvate mogu li prepoznati da je strankinja, a njihovi odgovori nasmijali su sve. Sada je u novom videu pokazala koje je hrvatske riječi naučila dosad te objasnila kako ne zna baš puno riječi jer je uglavnom na teniskom terenu, gdje je i naučila većinu svog skromnog vokabulara. 

"Ajde, ajmo, doviđenja, dobar dan, vidimo se, kako si...", rekla je, a zatim pokušala nabrojati do deset pa se pohvalila i koju je psovku naučila. 

@charlottenichollsss i get number 7 and my friend David mixed up oopsieee #croatia #australian #livingabroad #island #islandlife #language #vocabulary #bilingual ♬ original sound - charlotte

"Jebiga. Kad ste ljuti, kažete mrš", rekla je i dodala kako je naučila još neke psovke koje ne želi izgovoriti. 

"Odlično si izgovorila mrš"

"Za pola godine nisi puno naučila", "Pričaj više s lokalcima", "Dobro ti ide. Samo nastavi tako" i "Odlično si izgovorila mrš", neki su od komentara, 

"Smiješno je da znaš psovke, a ne riječi poput ‘mlijeko’ i ‘jaja’", napisao joj je netko u komentarima, a Australka je odgovorila: "Okružena sam mladim dečkima, to je sve što čujem cijeli dan." 

Pročitajte više