Baby Lasagna najavio svoj prvi samostalni koncert

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

BABY LASAGNA najavio je svoj prvi samostalni koncert. Nastupit će na zagrebačkoj Šalati 12. rujna 2024. "Jedva čekam da se vidimo i zatancamo! Meow", napisao je na društvenim mrežama.

"Bit će premala Šalata. Odmah na hipodrom", "Pravi pobjednik Eurosonga", "Hoće li biti dosta Šalata?", "Dođi u Poljsku", "Nadam se da ćemo te vidjeti u Španjolskoj", "Hoćeš li dolaziti u Veliku Britaniju?", "Kad ćeš u Njemačku?", pišu mu fanovi u komentarima.

Najavio turneju po Hrvatskoj i Europi

Ranije je najavio turneju iduće godine, a do kraja ove godine nastupat će po Hrvatskoj. "Želimo napraviti koncerte na domaćem tržištu i onda nakon toga početkom sljedeće godine u planu je europska turneja. Nešto će biti Europe i u ovoj godini, ali sljedeće godine udaramo po Europi, a za sada ćemo se malo družiti s domaćima", kaže Marko. 

Najavio je nove pjesme. "Nakon ovoga svega što se dogodilo počeo sam razmišljati da pišem malo na hrvatskom. Mislim da će se slušatelji iznenaditi, podosta je kaotično", rekao je Marko. 

U Umag stiže u srijedu. "Veselim se vidjeti ljude. To je uvijek emotivno, a posebno sugrađane koji su nas podržavali cijelo ovo vrijeme. Mačke jedva čekam vidjeti. Sad će biti 22 dana da uopće nismo vidjeli mačku", rekao je.

Pročitajte više