Baka iz Lozovika komunicira s duhom Miloševića: Ne želim biti pokopan u Srbiji

BAKA Giga Jovašević iz srpskog mjesta Lozovik već sedam noći komunicira s duhom Slobodana Miloševića, te tvrdi kako pokojni Slobodan ne želi biti pokopan u Srbiji.

Razgovor s njom reporteri srpskog Nacionala dogovorili su prije mjesec dana, a ona kaže da je znala da će je Slobo početi posjećivati, ne bi pristala. No, nakon kratkog nagovoranja reporteri Nacionala ipak su ju uvjerili da im ispriča sve o svijetu duhova.

"Stvarno ne znam kako je Slobo došao kod mene, majke mi Bogdanke. Kao i svako večer prošle sam subote u ponoć zapalila svijeću i pripremila sve ostalo što je potrebno za prizivanje duhova. Puhnula sam dvaput u svijeću i izgovorila molitvu. Pretrnula sam kad mi se umjesto bake Danice, koja me sve naučila, prikazao naš Slobodan" - govori baka.

"Prekrižila sam se i ponovila sve ispočetka. Opet mi se prikazao on. Zažmirila sam, a on je progovorio. Nije se obraćao meni, nekom drugom, na jeziku koji nisam razumjela. Majke mi Bogdanke, ne znam što je to značilo." - kazala je baka Giga dodajući kako cijele noći zbog toga nije mogla spavati.

"Iduće noći kad sam opet htjela pozvati svoju baku Danicu, ponovo se pojavio Milošević. Gledao je ravno u mene i rekao mi da ću ja jedina znati što mu se dogodilo. Kako sam šutjela pitao me čujem li ga i jel´ mi jasno što mi govori" - priča baka Giga za srpski Nacional.

"Rekao mi je da ne želi u Srbiju. Nekoliko puta je to ponovio, tek sam kasnije shvatila da to znači da ne želi biti pokopan tu. Nakon tri, četiri noći, napokon sam uspjela pozvati svoju baku Danicu, i ona mi je objasnila da je naš predsjednik umro u Haagu, te da luta okolo. Pati." - tvrdi baka.

"Miro, ti znaš da se ja moram osvetiti. Reci Duletu da nije smio ono napraviti, pa neka sad vidi s Veskom, kazao mi je Milošević. Ili, možda nije Dule već Bule. Ne znam točno. Spominjao je i Dačića i Vučelića. Kad je spominjao Dačića rekao je da to onaj mali debeli, spominjao je kofer, novac i izdaju. Slobodan uvijek malo reži, stisne zube i govori Dačiću, Dačiću" - govori baka, te dodaje kako je spominjao i Šešelja, ali se ne sjeća što je rekao za njega.

"Ako mi opet dođe, sve ću zapamtiti" - zaključuje baka koja već 54 godine komunicira s duhovima.

H.A.

Pročitajte više