"Baš me briga": Nives Ivanišević pokazala kako se sa sinom provodi na moru

Foto: Instagram

IVANIŠEVIĆI su ljeto provodili u španjolskoj Marbelli, a sada su se prepustili posljednjim vrućim danima sa svojim sinom Oliverom koji im je na cijelo vrijeme bio vjerna pratnja na odmoru.

Da se Oliver već sad voli kupati, radijska voditeljica pokazala je fotkom svog mališana na kojoj sam "plovi" u dječjem čamcu na napuhavanje s motivima iz popularnog crtića.

"Imam ja svoj brod i baš me briga za cijeli svijet", napisala je Nives u opisu fotografije i rastopila srca mnogih obožavatelja.

"Kapetan Oli", našalila se jedna pratiteljica, a komentari su se nastavili gomilati. "Veliki dečko", "Mali muškić, vrijeme mu je da dođe malo na žnjaranje", "Oli", "Miš moj mali", pisali su fanovi ispod Nivesine objave.

Nivesin i Goranov sin, čini se po fotografijama, svojim je roditeljima bio najzabavnija pratnja, a prvo ljetovanje svidjelo se i njemu.

"Mali zavodnik, samo pleše, smije se i šarmira sve živo i neživo, a meni srce k'ooooo kuća", napisala je ponosna Nives početkom mjeseca uz fotke sa sinom snimljene u španjolskom gradu gdje je, osim obitelji Ivanišević, uživao i supermodel Adriana Lima.

Pročitajte više