BB Lidija optužila sustanarke: "Njih dvije dopisivale su se s mojim mužem, imam slike koje su slale"

Screenshot: RTL

LIDIJA MARIĆ sinoć je otkrila Ani Kovačec, svojoj sustanarki u Big Brother kući, da je uvjerena da su se njihove dvije "cimerice" prije dvije godine dopisivale s njenim mužem. Kako tvrdi, u mobitelu svog supruga našla je fotografije i poruke Dubravke Ujević Veron i Ljiljane Lipovac.

"Tvoj muž voli starije", pitala je šokirana Ana.

"Da, on ti voli ove stare, 60 plus", odgovorila je Ljiljana dok su sjedile u dvorištu.

I sama je istaknula da joj je nevjerojatno da su u kući dvije žene s kojima se dopisivao njen muž.

Kasnije je u sobi isto prepričala i Luciji Stojak, a u razgovoru ih je prekinula Dubravka. Njen dolazak nije mogao bolje sjesti Luciji i Anči, koje su je počele ispitivati o dopisivanju s muškarcima preko interneta.

"Ja sam muža upoznala preko interneta. Prije njega sam se srela s debilima, dosta ih je oženjenih koji traže ljubavnice i govore da su pred razvodom", rekla je, što je ostalima bila potvrda da ono što Lidija priča drži vodu.

"Nemam više te slike koje su mu slale, dala sam ih prijateljici da ih čuva", zaključila je Lidija i time dala do znanja da ova priča nije gotova. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više