Beograđanka ponudila gospođi mjesto u busu. Zbog njene izjave se predomislila

Foto: Shutterstock

Objava jedne Beograđanke izazvala je raspravu na Twitteru. 

Napisala je da se vozila javnim prijevozom i primijetila stariju gospođu kojoj je ponudila svoje mjesto. Krenula je ustati, no od žene je, tvrdi, dobila neprimjeren komentar, zbog kojeg se vratila na svoje mjesto i sjedila do kraja putovanja.

"Ulazi neka gospođa u autobus, nije stara, ali nije ni mlada. Sjedila sam i rekla joj: 'Sjedite, ja izlazim za tri stanice', a ona meni najpodlijim tonom govori: 'Naravno da ćeš ustati, jok, ja ću stajati.' Samo sam stavila slušalice i opet sjela", napisala je Beograđanka na Twitteru.

"Poludjela sam, ali se nisam htjela poput nekog klošara svađati u autobusu", dodala je u komentarima. Jednu tviterašicu zanimalo je kako je gospođa reagirala na ovaj potez. "Dok nisam vratila slušalice, samo sam čula: 'Ccc. neodgojena kobila'", odgovorila joj je putnica čiju su reakciju mnogi podržali. 

"Zar je toliko teško zahvaliti i sjesti u tišini?", "Ne zaslužuje svatko da si prema njemu fin i kulturan", "Svaka ti čast", "Više očito ne smiješ biti ljubazan", "Još jedna nekulturna osoba, dobro si postupila", pisali su ljudi u komentarima.

Pročitajte više