Beyoncé objavila album s 27 pjesama. Gostuju brojne zvijezde, obradila je hit Jolene

Foto: Instagram

Obožavatelji su konačno dočekali Cowboy Carter.

Beyoncé je objavila osmi studijski album, koji već dobiva pozitivne reakcije. Nitko se nije nadao da će pjevačica objaviti čak 27 pjesama. 

Na albumu gostuju velike zvijezde svjetske glazbe - Dolly Parton, Willie Nelson, Miley Cyrus, Post Malone i mnogi drugi. Novim se albumom Beyoncé bacila u country vode, što odskače od njenog dosadašnjeg pop i R&B stila. 

Uključila i kćer

Puno se zasigurno očekuje od obrade klasika Jolene Dolly Parton, koja se ističe po tome što je Beyoncé promijenila stihove. Na pjesmi Protector uključena je i Beyoncéina kćer Rumi Carter. Na pjesmi Blackbird gostuju Tanner Adell, Brittney Spencer, Tiera Kennedy i Reyna Roberts. 

Album je u prodaji od danas na svim platformama u izdanju Parkwood Entertainmenta i Columbia Recordsa, a Beyoncé ga je posvetila svom odrastanju u Houstonu, gradu koji se ponosi kaubojskim načinom života i country glazbom. Na albumu je, kaže, radila pet godina.

"Moj djed s očeve strane obožavao je country glazbu i vodio me svake godine na Houston Rodeo, što je za mene bio najveći doživljaj. A nadahnuće mi je bila i tradicija crnih kauboja, koji su tada, dakako, bili diskriminirani i prisiljeni raditi najteže poslove s najneukrotivijim grlima. Kako bi pokazali što znaju, oformili su takozvani Soul Circuit, čiji su dio bili i crnački rodeo showovi", rekla je.

Obožavatelji oduševljeni

Malo je reći da su obožavatelji pjevačice oduševljeni. Otkako je album objavljen, hrpa je reakcija na X-u i drugim društvenim mrežama.

Pročitajte više