Bijesni automobili i atraktivne hostese

U POPULARNOM klubu Petica smještenom kod Studentskog doma Stjepan Radić, popularne "Save", 13.05. održao se CPL Street Race Show. U prvom planu su naravno bili automobili, a osim njih pažnju su privlačile i atraktivne hostese.

Za cijelu auto-feštu koja se te večeri zbivala u Petici, zaslužan je CPL Racing Team koji već drugu godinu nastup na 402 street race, utrci ubrzanja na 402 metra, a koji se diči titulom najatraktivnije automobilističke utrke kod nas, a i šire.

Sudeći po automobilima koji su bili izloženi ispred Petice, to uopće nije pretjerana izjava. Bilo je tu svega – od prerađenih jugića do dvije mrcine koje bi mogli nazvati i zvijezdama večeri. Po preradama radi se o unikatima kod nas pa i šire - replika TRD-ovog projektnog 2000 GT automobila, te TTE-ov izložbeni automobil sa Munchenskog autosalona.

Osim automobila kod kojih su zastajali kako posjetitelji Petice tako i slučajni prolaznici, pažnju su privlačile i atraktivne hostese koje su obigravale oko stolova i popisivale sve one koji su pili Bavariju. Oni su, naime, sudjelovali u nagradnim igrama u kojima su se dijelile majice, kape i ine stvarčice – pokloni sponzora.

Osim svega navedenog, odžavao se i body painting pa su svi zainteresirani mogli besplatno ocrtati dijelove tijela po želji. Da ne duljimo, u Petici se održao odličan hepening u kojem su mogli uživati svi ljubitelji bijesnih automobila.

Za kraj, Sponzori cijelog eventa su tvrtke Ceramic Power i Supersprint, medijski pokrovitelji Overdrive i Index.hr, promotor Eidosfera, a scenografiju samog showa odradio je Pegaz.

Kompletnu galeriju pogledajte na Indexovom Nightlifeu.

Pročitajte više