Bivša Elona Muska snimljena kako čita Karla Marxa pa poručila: Nisam komunist

Foto: Instagram

NAKON što su Elon Musk i njegova djevojka Grimes raskinuli nakon tri godine veze u kojoj su dobili i sina, pjevačica je snimljena na ulicama Los Angelesa u futurističkoj odjeći kako čita Komunistički manifest Karla Marxa.

I dok brojni tviteraši tvrde da je na ovaj način željela privući pažnju, o svemu se na svom Instagramu oglasila i Grimes.

"Bila sam zaista pod stresom kada me paparazzi nisu prestajali pratiti ovaj tjedan, ali tada sam shvatila da je to prilika za trolanje", započela je pjevačica te dodala kako su je nasmijali naslovi u medijima.

"Grimes je viđena kako čita Karla Marxa nakon razlaza s najbogatijim čovjekom na svijetu Elonom Muskom", samo je jedan od naslova koji su se jučer pojavili.

"Još uvijek živim s Elonom i nisam komunist", napisala je Grimes.

"Iako u ovoj knjizi postoje neke vrlo pametne ideje, mene osobno više zanima radikalni decentralizirani sustav za koji mislim da bi se mogao postići kriptovalutom i igranjem igara, ali još nisam dovoljno ispeglala tu ideju da bih je objasnila. Bez obzira na to, moje mišljenje o politici teško je opisati jer politički sustavi koji me najviše inspiriraju još nisu implementirani. U svakom slučaju, ako me paparazzi nastave proganjati, možda ću pokušati smisliti više načina za trolanje - prijedlozi su dobrodošli!" zaključila je.

Grimes i Musk razdvojili su se u rujnu nakon što je par u svibnju dobio sina X Æ A-Xii Muska. Iako više nisu zajedno, čini se da su i dalje ostali u dobrim odnosima, što je potvrdio i Musk koji je kazao kako se njihov odnos raspao zbog napornih radnih obveza.

"Polurazdvojeni smo, ali se ipak volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima", objasnio je.

Pročitajte više