Bivši član One Directiona završio u bolnici: "Ne bih ovo nikome poželio"

Foto: EPA

Liam Payne hospitaliziran je zbog "ozbiljne infekcije bubrega", objavio je bivši član One Directiona na Instagramu, zbog čega je odgodio svoju južnoameričku turneju.

"Teška srca moram vam reći da nemamo drugog izbora nego odgoditi moju nadolazeću turneju po Južnoj Americi. Tijekom prošlog tjedna bio sam u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega, to je nešto što nikome ne bih poželio, a liječnici su naredili da se sada moram odmoriti i oporaviti", otkrio je Payne.

"Bio sam izvan sebe od uzbuđenja što sam došao pjevati za vas. Svima vama koji ste kupili karte: jako mi je žao. Radimo na ponovnom zakazivanju turneje čim to bude moguće, ali za sada ćemo vraćati novac za ulaznice - pa obratite pozornost na novosti na mjestu kupnje. Hvala, kao i uvijek, na ljubavi i podršci i radujem se što ćemo se uskoro vidjeti", nastavio je.

U videoporuci svojim obožavateljima Payne je rekao da mu je "u posljednje vrijeme malo loše" i da je već počeo s probama za turneju, koja je trebala započeti u Limi, u Peruu, 1. rujna. "Upravo su mi rekli da sada stvarno nije vrijeme da idem na put jer se pokušavam oporaviti od ovoga", rekao je Payne, dodajući da je okružen "najboljim ljudima kod kuće koji mu pokušavaju pomoći da se oporavi".

Payne je rekao svojim obožavateljima da potraže upute o povratu novca za ulaznice i rekao je da se raduje što će ih vidjeti nakon što se turneja odgodi. "Nadam se da ćemo prirediti još veći, bolji show", rekao je.

Pročitajte više