Bojan Jambrošić: Nisam u vezi, imam flertove povremeno ali ništa ozbiljno

BOJAN JAMBROŠIĆ ljeto je uglavnom proveo radno i kaže da je na mnogobrojnim gažama "podebljao račun", no isto tako tvrdi da je taj novac potrošio. U razgovoru za Index otkrio je želi li se fotografirati gol te je li imao ljetnih avantura. "Ljetno je uglavnom bio radno, ali spojio sam ugodno s korisnim. Kupao sam se između nastupa. Posljednji nastup bio mi je u Makedoniji gdje sam proveo par dana i moram reći da je zaista bilo predivno. Uzeo sam si nekoliko dana samo za odmor i proveo ih u Zadru, ali ipak sam povremeno radio.", rekao nam je Bojan.

"I u mom slučaju račun se najviše puni preko ljeta"

Poput mnogih naših glazbenika koji ljeti dobro "podebljaju račune" i Bojan je prilično zaradio posljednjih mjeseci na svojim brojnim nastupima, ali kaže da je novac brzo potrošio. "Jesam, podebljao sam račun. Zaista se najviše isplati nastupati preko ljeta, ima više događaja i sve se odvija na moru. Moram priznati da se i u mom slučaju račun najviše puni preko ljeta, makar ni jesen ni zima ne zaostaju za tim. Jedino je proljeće slabije. Ali treba naglasiti da se u ljeto i najviše novaca potroši", kaže mladi pjevač.

"Da smršavim nekoliko kilograma, da se nabildan i da budem potpuno zadovoljan svojim izgledom, možda bih pozirao gol"

Bojan je nedavno snimio pjesmu za domaću seriju "Ruža vjetrova", no tvrdi da je to njegov jedini dodir s glumom. "Probao sam pjevanje i ples, sad bi neki logični slijed bio gluma, ali radije se ne bih okušao u tome. Da ne bi bio potpuni debakl. Možda bih eventualno pristao nastupiti u nekom mjuziklu", smatra on. Unatoč tome što ne bi želio glumiti pred kamerama, kaže da ne bi imao ništa protiv skidanja pred objektivom. "Da smršavim nekoliko kilograma, da se nabildan i da budem potpuno zadovoljan svojim izgledom, možda bih pozirao gol. Ali samo u slučaju ako bih se želio pokazati, no sad nemam takve želje. Volio bih privući pažnju na sebe pjevanjem, a ne golim slikama. Modni mačak se slikao gol, ali on je pjeva pa mu je to neka vrsta promocije", rekao nam je Bojan.

"Sretan sam trenutno, ali nisam u nikakvoj vezi. Zna biti nekakvog flerta povremeno, ali ništa ozbiljno"

Prema vlastitom priznanju često je na dijetama i težina mu varira pa priznaje da je uoči ljetovanja također bio na dijeti. "Smršavio sam tad nekoliko kilograma. Stalno se borim s tim svojim dijetama. Sad je uoči godišnjeg odmora došlo razdoblje mršavljenja pa sam smršavio, a sad mi se čini da bih opet mogao", rekao nam je uz smijeh. Dok o mnogim temama otvoreno razgovara, Bojan je uvijek štur kada ga se pita o ljubavnom životu. "Sretan sam trenutno, ali nisam u nikakvoj vezi. Zna biti nekakvog flerta povremeno, ali ništa ozbiljno. Ljetnih afera nije bilo", priznaje nam Bojan Jambrošić.

Pročitajte više