Bryce Dallas Howard u najnovijem filmu Larsa von Triera?

BRYCE DALLAS HOWARD Howard pregovara za glavnu ulogu u najnovijem filmu Larsa von Triera, "Manderlay", koja je prvo bila namijenjena Nicole Kidman, piše Hollywood Reporter ovih dana.

Howard, najstarija kći redatelja Rona Howarda upravo je debitirala u cjelovečernjem igranom filmu "The Village" redatelja M. Night Shyamalana, koji bi trebao početi igrati u kolovozu.

Film "Manderlay", drugi nastavak iz Trierove trilogije koju je otvorio "Dogville" s Nicole Kidman i Paulom Bettanyjem, premijeru bi trebao imati iduće godine.

Očekuje se da će se film tematski nastaviti gdje je "Dogville" stao, u priči o ropstvu na američkom Jugu.

Početak snimanja dogovoren je za ožujak iduće godine u Danskoj. Von Trier režirat će po vlastitom scenariju.

Trier je na konferenciji za novinare na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu Kidmanovoj javno ponudio glavnu ulogu u svojem novom filmu i izgledalo je kao da je ona prihvaća. No, dva mjeseca kasnije odbila ju je zbog preklapanja s ostalim obavezama.

Prije filma "The Village", ranije poznatog pod imenom "The Woods", Howard je većinom radila u kazalištu, među ostalim u predstavama "Kuća i vrt" u Manhattan Theater Clubu, "Tartuffe" u kazalištu Roundabout i "Kako vam drago" u Public Theateru.

Pročitajte više