Čak 90% vremena provodimo u zatvorenom prostoru – uz Dyson je sada lakše!

Foto: Press

Dyson je predstavio prvi 3-u-1 ventilator, pročišćivač i ovlaživač za higijensko vlaženje svakog kuta prostorije

Novi Dyson Pure Humidify+Cool™ uređaj koristi UV-C tehnologiju za higijensko vlaženje zraka zimi, hlađenje ljeti i učinkovito pročišćavanje zraka tijekom cijele godine.

Živeći u eri “generacije u zatvorenom”, provodimo do 90% vremena iza zatvorenih vrata, s klima uređajima i grijanjem sve više nas izlažući suhom zraku. Kada je zrak previše suh ili previše vlažan bakterije i virusi se razvijaju. Ovlaživači zraka su dobra rješenja za udisanje suhog zraka. Dysonov Pure Humidify+Cool™ uređaj automatski zadržava pravilnu razinu vlage u zraku.

Unatoč njihovim prednostima neki ovlaživači mogu biti i nehigijenski. Ako voda nije dobro tretirana za ubijanje bakterija, voda se može raspršiti po sobi miješajući se s unutarnjim zagađenim zrakom koji može biti do pet puta zagađeniji od vanjskog. Dysonova ultraljubičasta Cleanse tehnologija izlaže svaku kap vode ultraljubičastom svjetlu.

Novi Dyson Pure Humidify+Cool™ pročišćivač ovlaživač i ventilator razvijen od Dysonovih mikrobiologa i inženjera, koristi Dysonov revolucionarni UV-C sklop za ubijanje 99,9% bakterija u vodi iz prvog pokušaja, a biostatski isparivač sa srebrnim navojem pomaže u sprječavanju rasta bakterija za potpuno higijensko ovlaživanje prostora. On upija toplinsku energiju i pretvara je u hladan, osvježavajući protok zraka.

Higijensko vlaženje zraka

UV-C svjetlo oštećuje bakterije u vodi denaturacijom njihove DNA, tako da se više ne mogu razmnožavati. U dizajnu Dyson Pure Humidify+Cool™, inženjeri su proveli značajna istraživanja kako bi otkrili optimalnu izloženost bakterija UV-C svjetlu kako bi mogla biti denaturirana. Razvili su visoko reflektirajuću PTFE cijev kroz koju se UV-C svjetlo reflektira svakom stranom prema dolje. Kako se voda pumpa iz spremnika za vodu i prolazi kroz te višestruke zrake, UV-C ubija 99.9% bakterija u vodi u prvom prolazu. 

Srebro se koristi više od dva stoljeća zbog svojih biostatičkih svojstva, u kirurgiji, porodu, kao i u liječenju opeklina i dezinfekciji vode. Unutar isparivača pročišćeni protok zraka se higijenski vlaži vodenom parom koja se oslobađa iz isparivača i projicira kroz pojačivač zraka u prostoriju. 

Preko 36 sati higijenskog vlaženja zraka. 

Učinkovit sustav upravljanja vodom i spremnik od 5 litara omogućavaju kontinuirano vlaženje bez dodavanja vode. 

Jedinstveni ciklus dubinskog čišćenja

Tipovi voda globalno se razlikuju, a neke će na isparivaču ostaviti ostatke poput kamenca. Za jednostavno i lako održavanje Dyson je osmislio ciklus dubinskog čišćenja koji temeljito čisti sve dijelove izložene vodi, bez napora i gubitka vremena. Kada je potrebno čišćenje, zasvijetlit će tipka i LCD zaslon će usmjeriti korisnika kroz postupak čišćenja. Aktivirajte ga jednim pritiskom na tipku.

Rješavanje problema unutarnjeg zagađenja

Dysonovi inženjeri rade na tehnologiji filtracije više od 25 godina. Dyson Pure Humidify+Cool™ osjeti razinu onečišćenja i vlage projicirajući higijenski vlažan, pročišćeni zrak u svaki kut prostorije. 

Opremljen Air Multiplier™ tehnologijom, Dyson Pure Humidify+Cool™ projicira pročišćeni, vlažan zrak u svaki kut prostorije.

Novi načini protoka zraka – za optimalnu udobnost

Po prvi puta u Dyson Pure™ uređajima, Dysonovi inženjeri ugradili su Jet Axis Control tehnologiju. Dvije mlaznice sa svake strane pojačala neovisno su kontrolirane kako bi se osiguralo izravno hlađenje, način oscilacije ili, u zimskim mjesecima, raspršeni način rada ili novi način rada – Breeze (povjetarac).

Napravljen za stvarne domove

Dyson Pure™ uređaji napravljeni su za stvarne domove. Naši inženjeri osiguravaju da Dyson Pure Humidify+Cool™ pruža jednolično pročišćavanje i vlaženje u cijeloj sobi.

Ostale značajke

Jamstvo: Dyson Pure Humidify+Cool™ uređaj ima 2 godišnje jamstvo.

Daljinski upravljač: Magnetizirani daljinski upravljač koji se može spremiti na vrh uređaja.

Sleep timer: Postavljanje intervala od 15 min do 9 sati. 

Dyson Link aplikacija: Dostupna za iOS and Android, Dyson Link aplikacija omogućava vam praćenje unutarnjeg zagađenja, razine temperature i vlage te vas vodi savjetima. Mogu se podesiti uvjeti u domu, gdje god bili. Obavještava kada uređaj treba čišćenje ili treba zamijeniti filtere.

Noćni način rada: Prati i pročišćava koristeći tihe postavke, sa zatamnjenim zaslonom. 

Dostupnost

Ovlašteni distributer: Tehno Mag d.o.o. Slavonska avenija 53, Zagreb 

Dostupan je na webu i kod ovlaštenih partnera

Pročitajte više