Ceca Kukavica u strahu od uhićenja u širokom luku izbjegava Beograd

NAJPOZNATIJA srpska pjevačica u tamošnjim je medijima opet zbog "privatnih problema", a ne zbog glazbe - aktualizirala se priča o njezinoj upletenosti u srpsku nogometnu mafiju, pa se Ceca, u strahu od uhićenja, ne želi vratiti u Beograd. Prije četiri mjeseca Arkanova udovica pobjegla je s djecom na Cipar, a sad se, unatoč poslovnim obvezama, pokušava izvući od prolaska kroz srpsku metropolu.

Zbog straha od uhićenja Ceca će, prema pisanju srpskih medija, na nastup u Banja Luku doputovati izravno sa Cipra, na kojem je već nekoliko mjeseci. Nastupa na kick-box spektaklu Noć svetskih šampiona 28. lipnja u Banja Luci, ali prije toga neće odlaziti u Beograd, jer bi je policija mogla privesti zbog osnovane sumnje da je upletena u nezakonito poslovanje i prodaju igrača FK Obilića, čija je bila predsjednica. Zbog tih je optužbi već je bila četiri mjeseca iza rešetaka, točnije, u Centralnom zatvoru, ali je puštena zbog nedostatka dokaza.

Pjevačica je, priča se po Beogradu, od 1998. do 2003. godine kao predsjednica Obilića itekako profitirala na sumnjivim prodajama nogometaša. U priči u kojoj joj je, prema pisanju nekih medija, pomagala i sestra Lidija, zaradila je više od 300 tisuća eura, i to zahvaljujući dvostrukim ugovorima od koji je jedan, naravno, tajni i pokazuje stvarno stanje stvari, dok je drugi s nogometašima navodno potpisivala radi formalnosti. Pretpostavlja se da će se Ceca nakon nastupa u Banja Luci vratiti na Cipar, a dokad će izbjegavati Beograd, nije poznato, jer policija, prema pisanju tamošnjih medija, nema namjeru obustaviti istragu.

M.A.

Pročitajte više