Chippendales u Bestu: Američke gole guze na poklon uzavrelim Zagrepčankama

NAJPOZNATIJA muška striptiz atrakcija na svijetu bacila je u trans nekoliko stotina dama i ponekog frajera koji se "zatekao" u diskoteci The Best, a svaki pokret njihovih mišića izazivao je pravu histeriju u publici. "Naš show je dvostruko zadovoljstvo - nakon što nas odgledaju, žene idu doma svojim muževima, a tek onda počinje prava zabava", rekao nam je Kevin Cornell, jedan od desetorice plesača koji su, sudeći po odjeku, pokazali da metropoli itekako nedostaju razularene noći s golim i nabildanim frajerima na pozornici.

Američki striperi za sebe kažu da se u svoje atraktivne nastupe trude uključiti elemente plesa i pjevanja, no samo potez ruke prema međunožju dovoljan je da zasjeni sve moguće koreografije, očito inspirirane nekadašnjim pop klaunovima, grupom Village People. Pred vrištećim Zagrepčankama i pokojim "ja sam s curom" i "tu sam službeno" tipom, Chippendales su se skidali iz uniformi vatrogasaca, čistača, marinaca, vojnika i svega što u ženskoj mašti već tradicionalno budi uzavrelu strast, koja se u Bestu mogla rezati nožem.

"Zapravo, iznenadili biste koliko su djevojke sramežljive i neagresivne u pristupu nama. Iako vrište u publici, kad ih dovedemo na pozornicu, jedva pružaju ruke prema nama, no brzo se opuste. Nikad nismo imali problema s njima, a redovito dobivamo pohvale, ne samo za dobar nastup, već i za oživljavanje seksualnog života", rekao nam je Kevin Cornell, otrov za curice i jedan od poznatih stripera.

Nabildani dečki Zagrepčanke su okarakterizirali kao "strastvene i prekrasne žene koje znaju što je dobro", a njihov vrući nastup pokazao je da metropoli kronično nedostaju zbivanja ovakvog tipa. "Čekala sam ovo dva tjedna", čuli smo od napaljene djevojke iz publike, a samo je pitanje vremena kad će zagrebački ugostitelji namirisati želje potencijalnih potrošač(ic)a i počastiti nas pravim muškim striptiz klubom. Jer, navodno, i kršni Hrvati imaju svašta za pokazati - i bez svilenih tangica.

D.K.
Foto: S.G.F.

Pročitajte više