Claudia Schiffer snimila novi editorijal za "mecenu" Karla Lagerfelda

DUGOGODIŠNJA muza Karla Lagerfelda, bivši supermodel Claudia Schiffer, za potrebe snimanja nove Chanelove kampanje "potegnula" je do New Yorka, a za vrijeme snimanja editorijala u Central parku okupilo se nekoliko stotina ljudi koji su uživali gledajući ljepoticu na djelu.

Nije sigurno je li se dugonoga ljepotica nespretnošću našla na zemlji ili je padanje i spoticanje ljepotica novi trend u snimanju editorijala. Naime, nedavno je i glumica Sarah Jessica Parker  imala nezgodu spotaknuvši se na stepenicama tijekom glamurozog snimanja za Vogue. Claudia Schiffer je uspješno i zavodljivo  odradila svoj posao za Karla u totalno šik outfitu - crnoj suknjici, gležnjačama i beretki.

Poznato je da je Lagerfeld donekle zaslužan za njezin status supermodela - primijetio ju je još kao mladu manekenku i već je dvadeset godina jedna od njegovih stalnih suradnica koje dizajner odmilja zove "muzama". Karl se osobno odlučio za Claudiu kao svoju muzu još na početku karijere, a sada i za novo lice Chanela, modne kuće čiji je dugogodišnji dizajner. Lagerfeld se proslavio dizajniranjem kreacija za Chloe, Fendi i Chanel, kao i pokretanjem vlastite robne marke, a njegova nova kolekcija inspirirana je još jednom u nizu muza - problematičnom zvijezdom Amy Winehouse.

M.Š., D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više