Clooney tvrdi mu je jedan film skoro uništio karijeru: Nitko nije htio raditi sa mnom

Foto: EPA-EFE

ON JE sada jedna od najvećih holivudskih zvijezda, ali George Clooney tvrdi da mu je film Batman & Robin iz 1997. gotovo uništio karijeru, jer su ljudi odbijali poslije raditi s njim. 59-godišnji glumac također kaže da su ga iz filmske industrije gledali površno jer je godinama glumio u dramskoj seriji Hitna služba.

Stvari su se promijenile tek nakon suradnje s redateljem Stevenom Soderberghom u filmu Out Of Sight iz 1998.

"Steven je imao nekoliko svojih neuspjeha, a ja sam nakon Batmana i Robina trebao nešto uspješno. Obojica smo na neki način bili pritisnuti uz zid. U to sam vrijeme još uvijek radio Hitnu službu i uvijek je teško iz serije prijeći na film", kazao je za The Sun.

"Nakon Batmana i Robina shvatio sam da sam odgovoran za film, a ne samo za izvedbu. I kad sam pronašao taj film Out Of Sight , pozvao sam Stevena da ga režira. Steven je vraški režirao taj film i učinio sam prekrasan posao s njim", kazao je.

George kaže da je bio zahvalan za bilo koji posao koji je pronašao. Odrastao je u Kentuckyju, s tatom Nickom, TV voditeljem, i mamom Ninom, bivšom kraljicom ljepote.

"Duhan sam rezao za tri dolara i 33 centa na sat. Jedno sam znao kad sam napustio Kentucky, a to je da nisam htio biti rezač duhana. Dakle, sve mi je povrh toga bilo odlično. Bio sam glumac koji se borio 15 godina. Zahvalan sam bio za bilo koji posao koji sam dobio", pojasnio je i dodao kako je uz talent dosta važna i sreća. 

Sada je George redatelj, producent i scenarist. Ima četiri Zlatna globusa, dva Oscara i nagrađen je nagradom AFI za životno djelo.

Također, proglašen je najseksepilnijim muškarcem na svijetu prije nego što se 2014. oženio međunarodnom odvjetnicom za ljudska prava Amal Alamuddin. Dobili su blizance Ellu i Alexandera.

Par živi na adresama između Los Angelesa i svoje vile s 25 soba na jezeru Como u Italiji, gdje su ugostili prijatelje, među kojima su Beckhamovi, Cindy Crawford, Stella McCartney te Harry i Meghan.

Pročitajte više