Cristiano Ronaldo još jednom pokazao svoje seksi tijelo

"SKROMNI" nogometaš Cristiano Ronaldo, koji nerijetko o sebi govori u trećem licu, ovih dana vrijeme provodi sunčajući se na bazenima Beverly Hillsa. Da se voli preseravati svojim tijelom posvjedočili smo mnogo puta, ali da ima i zašto dokazuje nam svaki dan.

Pored toga što je trenutačno najbolji svjetski nogometaš u izboru Fife i France Footballa u zagrljaj mu se bacaju sve žene na koje nailazi, a bahat kao i obično "odbacuje" ih kao stare čarape i svakodnevno uletava drugima u zagrljaj.

Odbačena i tužna Paris Hilton

Nedavno je utjehu zbog prekida s dečkom u Ronaldovom krilu pokušala pronaći i Paris Hilton koja se s njime vidjela i sljedeći dan, međutim, iskre nisu frcale kao večer prije u separeu jednog noćnog kluba. Taman kad je pomislila da se ipak nešto da napraviti, Ronaldo je viđen u društvu seksi Portugalki što je dotuklo Paris.

Mada neki tvrde da ju je zvao sa sobom, fotografije njegova provoda pokazuju kako se sjajno zabavljao dok je mala bogatašica večer provela u društvu roditelja tužnjikavo buljeći u mobitel u nadi da će dobiti koju njegovu poruku, ali je se Ronaldo, navodno, nije ni sjetio.

L.V.
Foto: JLP

Pročitajte više