Danijela Dvornik iznenadila: Ovih dana počinjem raditi u wine&cheese baru

Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK otkrila je što joj se sviđa kod života na otoku te najavila novost u svom životu.

"Jedna od boljih stvari u životu na otoku jest i to što mi je korona daleko. Ne slušam i ne gledam vijesti pa imam osjećaj da se to nekome drugome događa. Da nema obaveze stavljanja maske u dućanu, stvarno ne bih ni znala da je među nama. U Sutivanu ima gostiju pa naizgled sve izgleda normalno. Ovaj tjedan započinjem raditi u jednom slatkom wine&cheese baru i baš se veselim toj avanturi. (Više o tome u nadolazećim danima)", napisala je Danijela uz selfie.

"Svaka čast", "Super, sretno", poručili su joj pratitelji.

Danijela ljeto provodi u svojoj kući u Sutivanu koju je preuredila prošle godine, a njene objave na društvenim mrežama otkrivaju da na otoku zaista uživa.

"Neka vam je svako jutro, dobro jutro. Otvorite oči, pogledajte oko sebe, prigrlite sadašnji trenutak i pronađite komadić ljepote čisto da vam dan započne što bolje. Nemojte previše misliti o prošlosti, niti o budućnosti, prepustite 'sada i ovdje', jer to je jedino bitno, to nam određuje budućnost. Nakon ovog mog trenutka na plaži, mogu pasti munje i gromovi, svejedno dan će biti prekrasan", napisala je nedavno.

Pročitajte više