Danijela Martinović na promociji plakala, Antonija Šola blistala, a Zuhra doveo novu curu



DANIJELA MARTINOVIĆ sinoć je u slovenskim Brežicama održala promociju svog novog, desetog po redu samostalnog albuma "Unikat". Pjevačica je u restoran u kojem se održavala promocija stigla u limuzini, a crvenim tepihom do ulaza prošetala je u elegantnoj crvenoj haljini. Danijeli je podršku došao dati i njen dragi, Petar Grašo, kojemu se zahvalila tijekom govora. Dok se zahvaljivala svom menadžeru Draganu Hamoviću, pjevačici su čak potekle i suze.

Program je vodila Ivana Šundov Hojan, a na promociju su došle mnoge poznate osobe, među kojima i Davor Dretar Drele, Matija Vuica i Jurica Popović, Tonči i Vjekoslava Huljić, Nikša Bratoš, Edvin Softić, Miroslav Lilić, Vjekoslava Bach, Ivica Propadalo te Željko Mavrović koji je s Danijelom čak i zaplesao. Zlatan Zuhrić Zuhra došao je u društvu svoje nove djevojke Romine Božac.

Na promociji se pojavila i Antonija Šola, koja je napisala tekst za nekoliko pjesama s Danijelinog novog albuma. Unatoč dramatičnom prekidu veze s Makedoncem Aleksandrom Ružinom, Antonija je odlično izgledala u crnoj mini haljini te imala osmjeh od uha do uha.

Pročitajte više