Dečko ju zaprosio prstenom od vlastite kose, ljude začudila njezina reakcija

Foto: Facebook

NAKON što je izgovorila sudbonosno "da" svom dečku, jedna djevojka na društvenim mrežama se pohvalila fotografijom prstena kojim ju je njezin budući muž zaprosio. Dečko je prsten napravio sam, i to od pramena vlastite kose, što je u potpunosti oduševilo njegovu curu, piše The Sun.

"Sretan petak! Moj dečko sada je postao moj zaručnik. Zaprosio me prstenom koji je napravio od svoje kose. Ovo je samo privremeno dok mi pravi prsten ne bude gotov", napisala je uz fotografiju ruke na kojoj pokazuje svoj prsten od kose.

Fotografija je ubrzo osvanula na grupi "That's It, I'm Ring Shaming", gdje je pokrenula raspravu članova i podijelila mišljenja. "Bez obzira na to koliko volim dečka, mislim da nikada ne bih nosila njegovu kosu namotanu oko prsta", napisala je jedna djevojka, dok je druga dodala kako izgleda kao da je izvukla kosu iz odvoda i sama ju stavila oko prsta.

"Ovo je odvratno i okrutno", napisao je jedan muškarac dodavši kako potez njenog dečka nije romantičan, nego neugodan. Ipak, bilo je i onih koji su ovu gestu smatrali slatkom i simpatičnom, pogotovo jer se dečko potrudio da cura nakon ovog dobije zaručnički prsten po mjeri.

Pročitajte više