Demi Moore mladoliki izgled duguje pijavicama koje sišu krv

DA, postoji gore i od botoksa i od argentinskog "maziva" - u namjeri da zadrže mladoliki izgled, neke se holivudske zvijezde koriste pijavicama i radi mršavosti strpljivo podnose njihove ugrize. Tako je zvijezda filma "Striptiz" napokon je otkrila tajnu svog dobrog izgleda i u 46. godini života - priznala je da je velika obožavateljica tretmana detoksikacije koji uključuje medicinske pijavice. Demi je sa 16 godina mlađim suprugom Ashtonom Kutcherom nedavno posjetila Austriju gdje se podvrgla terapijom pijavicama.

> Mračni Hollywood: Na "botoks zabavama" u lice ubrizgavaju smrtonosni otrov

"To nisu bilo kakve pijavice. Riječ je o istreniranim medicinskim krvopijama. Oni imaju male enzime, pa kad te ugrizu, ti enzimi ulaze u tijelo pri čemu izgubiš određene količine krvi. Nakon toga tvoje se zdravlje i izgled popravi. Krv se očisti od štetnih tvari. To sam napravila u obiteljskom domu neke žene. Ulegneš u kadu punu vode i pijavica, one ti se prikvače na tijelo i započnu svoj posao. U početku mi je bilo strašno osjećati ugrize tih bića, gledati kako mi sišu krv i zbog toga se debljaju. Kada se potpuno napiju krvlju, samo se otkvače i otkotrljaju s tebe", ispričala je Demi u talk showu Davida Lettermana nakon promocije svog novog filma "Flawless".

Demi se proteklih deset godina podvrgla mnogim plastičnim operacijama na koje je potrošila basnoslovnih 220 tisuća funti, a sve to kako bi zadržala svoj holivudski status ljepotice i dive.

Na premijeru ovog novog filma Demi je pozvala svog bivšeg muža Brucea Willisa, ali i njegovu novu, 26 godina mlađu djevojku, manekenku i model Emmu Heming. Dok su svi zajedno pozirali na crvenom tepihu, bilo je jasno vidljivo da Emma neodoljivo sliči na Demi, pa su odmah počele kružiti priče da Bruce ipak još nije prebolio svoju bivšu suprugu. Unatoč njihovom razvodu 2003. godine, nakon 13 godina braka, Bruce je nedavno izjavio kako "voli Demi i zna da ona voli njega".

K.H.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više