DiCaprijev prijatelj otkrio tajnu njegovog "pravila": S 25 žene se žele skrasiti

Screenshot: YouTube

NAKON što se saznalo da je Leonardo DiCaprio prekinuo četverogodišnju vezu s glumicom i modelom Camilom Morrone (25), mnogi su se prisjetili "pravila" koje kaže da glumac nikad javno ne izlazi sa ženom starijom od 25 godina.

Izvor blizak Leonardu DiCapriju objasnio je za Page Six što zapravo stoji iza toga. "Kad djevojke napune 25 godina, one traže nešto više. Žele se udati i skrasiti. To nije ono što Leo želi. On ne želi obitelj niti želi biti sa ženom koja će ga na to tjerati", ispričao je neimenovani izvor.

"Čim upozna djevojku, sat počinje otkucavati. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako mu se pokuša previše približiti", dodao je. Napomenuo je i da Leonardo možda stari, ali da "njegov ukus ne stari".

Podsjećamo, izvori za magazin People potvrdili su da su Leonardo i Camila prekinuli, ali se ne zna razlog prekida. Prekinuli su samo dva mjeseca nakon što je ona napunila 25. rođendan, a strani mediji već dugo pišu da glumac ima tendenciju izlaziti s djevojkama koje su mlađe od 25 godina.

Pročitajte više