Diddy ispričao što se dogodilo sa Smithom i Rockom nakon svega: "Mogu to potvrditi"

Foto: Shutterstock

DOK JE cijeli svijet trošio dan na rasprave o šamaru koji je Will Smith zalijepio Chrisu Rocku nakon šale o Smithovoj supruzi Jadi, njihov zajednički prijatelj Sean Combs, poznatiji kao Diddy, tvrdi da su se prije afterpartyja Vanity Faira njih dvojica pomirila.

"Nema problema. To je gotovo. Mogu vam to potvrditi. Tu ima samo ljubavi. Oni su braća", rekao je 52-godišnji Diddy za Page Six.

Diddy je desetljećima prijatelj sa Smithom, ali i s Rockom.

Reporter NBC-ja u prijenosu uživo je prognozirao da će Rock i Smith imati neku vrstu javnog pomirenja na tulumu Vanity Faira, no komičar se na njemu nije pojavio.

Diddy je također bio na dodjeli Oscara. Nakon sad već slavnog šamara odavao je na pozornici počast filmu Kum, koji je ove godine proslavio 50. obljetnicu objave. Iako reper tvrdi da su se dvojica slavnih zabavljača pomirila, ne postoji nikakav dokaz da su uopće komunicirali nakon dodjele Oscara.

Skandal koji je obilježio dodjelu Oscara

Rock je na pozornici najavljivao nagradu za najbolji dokumentarac kad se odlučio našaliti s poznatim facama u prvim redovima. 

"Jada, volim te. G.I. drugi nastavak, jedva čekam da ga vidim", našalio se, aludirajući na njenu obrijanu glavu.

Iako se Will Smith smijao na tu šalu, glumica, koja se godinama bori s alopecijom, okrenula je očima, a onda je krenuo kaos. Glumac se popeo na pozornicu, ošamario komičara i vratio se na svoje mjesto.

"Ne stavljaj moju ženu u svoja jebena usta", viknuo je dvaput.

"Vau, čovječe, to je bila šala o G.I. Jane", pravdao se Rock prije nego što je zaključio da je ovo "najveća noć u povijesti televizije".

Pročitajte više