Dino Rađa u Machu Picchuu razvio zastavu omiljenog kluba: Bilo kuda, Hajduk svuda

Foto: Instagram

Bivši košarkaš Dino Rađa otputovao je u Peru i posjetio drevni grad Inka, Machu Picchu, koji je smješten na najvišem dijelu istočnih Andi. Pozirao je ispred poznate svjetske atrakcije sa zastavom Hajduka.

Potom se fotografirao s lokalnim stanovništvom držeći zastavu Hajduka, a te fotografije podijelio je s pratiteljima na Instagramu. "Bilo kuda, Hajduk svuda. Machu Picchu & Amazona, Peru", napisao je u opisu fotografija.

Objavu je lajkao i Mindaugas Nikoličius, sportski direktor Hajduka, a Rađa je dobio i brojne oduševljene komentare. "Nema dalje", "Jedan moj prijatelj radi u Bijeloj kući kao neka posluga ili tako nešto i rekao mi je, ako Hajduk bude prvak, da će objesiti zastavu na neki balkon, pa makar i dobio otkaz", "Dino mi te volimo", "HŽV", bili su samo neki od komentara na Rađinu objavu.

Podsjetimo, Dino i njegova supruga, bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa posljednje dane 2023. proveli su u Južnoj Americi, a na Instagramu su pokazali kako su se zabavljali. Viktorija je podijelila objavu u kojoj je otkrila da su Božić proveli u Peruu, a uz nju je napisala: "Posljednja dva dana su bila toliko zabavna."

Pročitajte više